AdvokatWatch

Advokatfirmaer kæmper mod tech-virksomheder i jagten på toptalenterne

Advokatfirmaer, der beskæftiger sig med immaterielle rettigheder, kæmper en hård kamp om talenterne med store, rige tech-selskaber, skriver Financial Times.

Innovation og høje lønninger i teknologisektoren har gjort det vanskeligere for advokatfirmaer at ansætte de dygtigste patentadvokater. | Foto: Colourbox

Høje lønninger og en karriere inden for kunstig intelligens og dataanalyse får flere talenter til at kigge væk fra advokatfirmaer, der arbejder med immaterielle rettigheder, og mod tech-branchen. Det skriver Financial Times på baggrund af en undersøgelse bestilt af mediet selv.

I undersøgelsen giver flere firmaer og kunder udtryk for, at mangel på kvalificeret arbejdskaft er blandt de største bekymringer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier