AdvokatWatch

Norske advokater tjente i gennemsnit 758.000 kroner i 2020

Norske advokater oplevede et mindre fald i lønnen sidste år. I snit tjente de norske advokater, hvad der svarer til 758.000 kr. i 2020.

"Alle advokatgrupper har haft en stigende (løn, red.) udvikling frem til 2017. Derefter har offentligt ansatte advokater og advokater ansat i advokatfirmaer haft en flad udvikling eller en faktisk nominel tilbagegang," siger Harald Djupvik, der er ansvarlig for lønundersøgelsen i Kantar, til Advokatbladet. | Foto: Ricky John Molloy

Norske advokater, der er ansat i advokatfirmaer og i den offentlige sektor i Norge, fik i gennemsnit mindre i lønposen i coronaåret 2020. Det skriver Advokatbladet på baggrund af det norske advokatsamfunds lønundersøgelse for 2020.

Den gennemsnitlige løn for de norske advokater landede for året på omkring 1 mio. norske kr., hvilket svarer til ca. 758.000 kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier