AdvokatWatch

Fremtrædende norsk advokat dræbt

Tor Kjærvik, der er en af Norges mest profilerede forsvarsadvokater, er mandag aften blevet dræbt af skud. (Opdateret)

Anne Alræk Solem, sektionsleder i Oslo politi, holdt tirsdag formiddag pressemøde om drabet på advokat Tor Kjærvik. | Foto: BERIT ROALD/NTB

Mandag aften blev den norske advokat Tor Kjærvik skudt og dræbt i sit hjem i byen Røa, der er en forstad til Oslo, oplyser norsk politi ifølge VG.

VG kalder Tor Kjærvik en af landets mest profilerede og kendte forsvarsadvokater, og nyheden om drabet fylder derfor også de norske medier.

En mand i 30'erne er anholdt og sigtet for drabet på den 70-årige advokat, og på et pressemøde tirsdag formiddag kunne politiet fortælle, at den anholdte har en nær relation til Tor Kjærvik.

Politiet oplyser tirsdag eftermiddag, at det er Tor Kjærviks søn, der er sigtet for drabet.

Tor Kjærvik har været forsvarer i flere markante sager igennem flere årtier. Blandt andet nævner norske medier den såkaldte Orderud-sag, hvor tre mennesker i 1999 blev dræbt i en familiefejde.

(Artiklen er opdateret kl. 14:05 med oplysninger om, at det er Tor Kjærviks søn, der er sigtet for drabet.)

Medie: Advokat ramt af skud i Stockholm

Advokat og borgmester stukket med kniv i nakken af klient

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier