AdvokatWatch

M&A-markedet blev væltet omkuld under corona: "Vi frygtede nok, at det ville blive værre, end det faktisk blev"

Flere store danske advokatfirmaer har i det første halve år af 2020 oplevet et markant dyk i antallet af virksomhedshandler. Men krisen kunne have været meget værre, siger M&A-advokater, der forventer, at markedet kæmper sig tilbage på et "mere normalt niveau" i slutningen af året.

"Vi er meget fortrøstningsfulde for andet halvår. Nu her hvor sommeren kommer, er der virkelig gang i den, og vi har transaktioner gennem hele sommerperioden og en god pipeline," siger Niels Bang, M&A-advokat hos Gorrissen Federspiel. | Foto: PR

Samtlige store advokatfirmaer i Danmark har oplevet et markant fald i antallet af virksomhedshandler i det første halve år af 2020 sammenlignet med samme periode sidste år. Det viser en ny rapport fra analysehuset Mergermarket.

For nogle advokathuse har antallet af transaktioner næsten været halveret i første halvår. Coronakrisen fik flere virksomheder til at trække stikket på nye opkøb – som AdvokatWatch tidligere har skrevet – da fremtiden så for usikker ud til, at nogen kunne forudse, hvad krisen kom til at have af betydning for forretningen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier