AdvokatWatch

Opgavernes kompleksitet indsnævrer konkurrencen på M&A

Øget regulering har gjort virksomhedsdrift mere kompleks, og det stiller krav til rådgivere, når virksomheder og kapitalfonde køber og sælger. En række af landets M&A-profiler fortæller, at det efterhånden kun er de største advokatfirmaer forundt at rådgive på de store virksomhedstransaktioner.

Thomas Weincke, bestyrelsesformand i Accura (tv), Bech-Bruuns bestyrelsesformand, Jacob Hjortshøj (mf) og Niels Bang, partner i Gorrissen Federspiel og leder af firmaets M&A-afdelingen (th). | Foto: PR

De møder ofte hinanden, de danske M&A-advokater fra landets store advokatfirmaer. For virksomhedshandler er blevet mere komplekse i takt med øget regulering, og det har indsnævret konkurrencen inden for rådgivning på M&A.

Der skal nemlig kræfter til at løfte rådgivningen på de helt store transaktioner, fortæller en række M&A-profiler. Når landets største virksomheder og kapitalfonde handler, er det i mange tilfælde advokatmarkedets store spillere som Kromann Reumert, Gorrissen Federspiel, Plesner, Bech-Bruun og Accura, der er med som rådgivere. 

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier