AdvokatWatch

Interlex bistår i salg af dansk designkoncern

M&A-advokaterne Jesper Ørskov Nielsen og Lars Sundtoft fra Interlex Advokater har rådgivet Frandsen Group i forbindelse med salget af designkoncernen.

Foto: Pexels

Den 78-årige erhvervsmand Benny Frandsen har solgt sit livsværk Frandsen Group til selskabet Nine United, der er ejet af Bestseller-milliardær Troels Holch Povlsen.

Advokatfirmaet Interlex Advokater – med M&A-advokaterne Jesper Ørskov Nielsen og Lars Sundtoft Madsen i spidsen – har bistået sælger med handlen, oplyser advokatkontoret på Linkedin.

Benny Frandsen stiftede virksomheden i 1968 og trådte i august af som direktør for at give plads til 53-årige Torben Paulin, der har erfaring som adm. direktør for møbel- og boligkoncernen Boconcept.

Frandsen Group består af en lysforretning, projektdivision og datterselskabet, Verpan, der markedsfører og sælger Verner Pantons lamper og møbler.

Salget af Frandsen Group vil blive gennemført i begyndelsen af i år, skriver erhvervsmediet Finans.

Lundgrens bistår aktionærer i international fusion

Accura bistår amerikansk selskab i trecifret millionhandel 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Flere skattesager, en ny bølge af coronaudfordringer og et større fokus på greenwashing kaster mere arbejde af sig for advokater, kunne man læse i AdvokatWatchs spalter i denne uge, som også bød på flere partnerudnævnelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier