Accura bistår amerikansk selskab i trecifret millionhandel

Advokatfirmaet Accura har rådgivet det amerikanske børsnoterede selskab MTS Systems Corporation i et opkøb af seks selskaber, oplyser firmaet.
Accuras domicil. | Foto: Torben Stroyer/ERH
Accuras domicil. | Foto: Torben Stroyer/ERH

Advokatfirmaet Accura har rådgivet det børsnoterede amerikanske selskab MTS Systems i et opkøb af seks selskaber til en pris på 550 mio. kr. Det oplyser advokatkontoret i en nyhed på sin hjemmeside.

Et hold bestående af 13 Accura-jurister har assisteret i handlen med partner Henrik Juul Hansen, der blandt andet er specialiseret inden for M&A og børs- og kapitalmarkeder, i spidsen.

Accura er ikke et full service-firma, og M&A udgør – sammen med fast ejendom – kerneforretningen i firmaet. Advokatfirmaet har netop fået tilgang af tidligere Plesner-advokater, som skal forstærke M&A-profilen yderligere, og flere fra Plesner er på vej.

MTS Systems Corporation er en leverandør af test- og simuleringssystemer og sensorer, og opkøbet af de seks virksomheder skal styrke firmaets markedsposition inden for vindenergi- og luftfartsbranchen, fremgår det af nyheden.

Firmaet har købt de danske selskaber R&D Test Systems A/S, R&D Engineering A/S, R&D Steel A/S og R&D Tools & Structures A/S samt R&D Prague, der er beliggende i Tjekkiet, og RGDK Engineering Private Limited, som har kontor i Indien. R&D-selskaberne leverer viden og turnkey-løsninger til kunder inden for en lang række brancher, såsom vindenergi og luftfart, fremgår det.

Der er hård konkurrence på det lukrative M&A-marked, hvor både advokater og konsulenthuse kæmper om opgaverne i de store handler. Advokatfirmaet Accura har tidligere på året rådgivet Pensiondanmark i en handel til 1,5 mia. kr.

Accura bistår Pensiondanmark i milliardhandel

Kromann Reumert rådgiver på endnu en milliardhandel 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også