AdvokatWatch

Deloitte-hovedkontor solgt i milliardhandel med store advokatfirmaer som rådgivere

Gorrissen Federspiel og Kromann Reumert har været med på hver sin side af bordet i en ejendomshandel i milliardklassen. Med den seneste handel har den norske køber investeret knap 3,2 mia. kr. i København i 2019.

Revisionshuset Deloittes hovedkontor på Weidekampsgade i København. | Foto: PR / Deloitte

KLP Ejendomme, som er ejet af Norges største pensionsselskab KLP, har købt Deloittes hovedkontor på Weidekampsgade 6 i København.

Det oplyser KLP Ejendomme i en pressemeddelelse.

Handelsprisen er 1,4 mia. kr., oplyser KLP Ejendomme i en pressemeddelelse mandag.

KLP Ejendomme er blevet rådgivet af Kromann Reumert i forbindelse med handlen, mens sælger blev rådgivet af Colliers og Gorrissen Federspiel.

Sammenlægger man med handlerne med Vismas nye hovedkontor i Carlsberg Byen, Simcorps domicil på Weidekampsgade 12-16 og nu Deloittes hovedkontor, har KLP Ejendomme investeret knap 3,2 mia. kr. i København løbet af 2019.

"Vi har haft en ambition om at øge vores danske ejendomsportefølje, og er meget tilfredse med at gennemføre vores tredje store danske transaktion i år," udtaler Gunnar Gjørtz, adm. direktør i KLP Eiendom, i meddelelsen.

Visma-kontoret blev handlet for 711 mio. kr., mens Simcorp-kontoret løb op i 1085 mio. kr.

Det er min vurdering, at fra 2021 vil KLP Ejendomme være den største udbyder af nyere, effektive og fleksible kontorfaciliteter i København.

Søren Risager-Hansen, adm. direktør, KLP Ejendomme

Ejendommen på Weidekampsgade 6 er opført i 2005 og ligger i et kontormiljø på Islands Brygge, hvor også Simcorps domicil, Radisson Blu Scandinavia Hotel, fagforeningen HK og Kommunernes landsforening har hjemme.

Ejendommen, der er fuldt udlejet til Deloitte, har seks etager og to kælderetager og et samlet udlejeareal på 38.000 kvm.

Dette er et uddrag af en artikel bragt af vores søstermedie EjendomsWatch.

Lundgrens og Winsløw bistår i bolighandel til 200 mio. kr.

Ungt advokatfirma tager Astralis på børsen: Vigtigt at få profilerede sager

Lundgrens bistår aktionærer i international fusion 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier