Britisk advokatfirma lancerer app til medarbejernes mentale sundhed

Store advokatfirmaer i London indfører digitale værktøjer for at fremme medarbejdernes mentale sundhed.
Foto: LIONEL BONAVENTURE/AFP / AFP
Foto: LIONEL BONAVENTURE/AFP / AFP

Advokatbranchen i Storbritannien er kendt for at være et sted med ekstremt lange arbejdsdage, stort arbejdspres og knap så stort fokus på medarbejdernes mentale sundhed.

Men nu kan medarbejderne i et af Londons store advokatfirmaer Slaughter and May få hjælp til at opretholde deres mentale sundhed via en app. I et samarbejde med Unmind, en app til fremme af mental sundhed, har advokatfirmaet lanceret app'en, som blandt andet kan give gode råd til mødeforberedelse og præsentationer og assistere med vejrtrækning og søvn.

Branchemediet Legalweek skriver, at 30 procent af medarbejderne i Slaughter and May har taget appen i brug. Firmaets ledende partner, Paul Stacey, siger til Legalweek, at app'en er lanceret for at gøre advokatfirmaet til et "godt sted at arbejde".

Slaughter and May er ikke det eneste advokatfirma i London, som sætter fokus på medarbejdernes mentale sundhed. Advokatfirmaet Dentons har tidligere i år ansat en såkaldt chief mindfulness officer, mens Linklaters har arbejdet med medarbejdernes sundhed via platformen Betterspace.

Topadvokat: "De kvindelige rollemodeller havde et liv, jeg ikke ville bytte med"

Advokater savner balance mellem arbejde og privatliv

Rekordmange højtuddannede drømmer om at skifte job 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også