AdvokatWatch

Britisk advokatfirma lancerer app til medarbejernes mentale sundhed

Store advokatfirmaer i London indfører digitale værktøjer for at fremme medarbejdernes mentale sundhed.

Foto: LIONEL BONAVENTURE/AFP / AFP

Advokatbranchen i Storbritannien er kendt for at være et sted med ekstremt lange arbejdsdage, stort arbejdspres og knap så stort fokus på medarbejdernes mentale sundhed.

Men nu kan medarbejderne i et af Londons store advokatfirmaer Slaughter and May få hjælp til at opretholde deres mentale sundhed via en app. I et samarbejde med Unmind, en app til fremme af mental sundhed, har advokatfirmaet lanceret app'en, som blandt andet kan give gode råd til mødeforberedelse og præsentationer og assistere med vejrtrækning og søvn.

Branchemediet Legalweek skriver, at 30 procent af medarbejderne i Slaughter and May har taget appen i brug. Firmaets ledende partner, Paul Stacey, siger til Legalweek, at app'en er lanceret for at gøre advokatfirmaet til et "godt sted at arbejde".

Slaughter and May er ikke det eneste advokatfirma i London, som sætter fokus på medarbejdernes mentale sundhed. Advokatfirmaet Dentons har tidligere i år ansat en såkaldt chief mindfulness officer, mens Linklaters har arbejdet med medarbejdernes sundhed via platformen Betterspace.

Topadvokat: "De kvindelige rollemodeller havde et liv, jeg ikke ville bytte med"

Advokater savner balance mellem arbejde og privatliv

Rekordmange højtuddannede drømmer om at skifte job 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier