AdvokatWatch

Global rapport: Seksuel chikane og mobning florerer i advokatbranchen

Omkring hver anden kvinde og hver tredje mand har været udsat for mobning i forbindelse med deres arbejde, viser en undersøgelse fra IBA med svar fra 135 lande. Det er også en tendens, man er nødt til at forholde sig til i Danmark, lyder det fra DLA Pipers managing partner.

Foruden fagspecifikke oplæg om advokaternes respektive specialer har IBA også haft den enkelte advokats udvikling og trivsel på programmet i år. | Foto: Maiken Reimer Rønneberg

SEOUL – Hvordan skaber man et godt arbejdsmiljø og trivsel blandt medarbejderne? Spørgsmålet blev diskuteret af advokater på sidste uges IBA-konference – denne gang afholdt i Seoul, Sydkorea.

IBA konkluderer i en rapport, at mobning og seksuel chikane i vidt omfang er udbredt på juridiske arbejdspladser herunder i advokatfirmaer, inhouse-afdelinger, staten og retsvæsenet. Rapporten er baseret på en undersøgelse blandt 6980 mennesker fra 135 lande.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier