AdvokatWatch

Britisk advokatfirma opkøber rådgivningsvirksomhed

Opkøbet er et led i det britiske advokatfirmas strategi om at udvide sit fokus fra det juridiske område til generelle rådgivningsydelser og etablere en "business hub", skriver branchemediet Legalweek.

Foto: Pexels

Advokatfirmaet Rosenblatt, der er baseret i London, har opkøbt den britiske, finansielle rådgivningsvirksomhed Convex Capital, der er specialiseret i M&A. Det skriver det britiske branchemedie Legalweek.

Opkøbet er et led i Rosenblatts strategi om at udvide sit fokus fra det juridiske område til generelle rådgivningsydelser. Convex Capital har eksisteret siden 2011, og selskabet har de seneste fire år afsluttet handler for over en milliard pund.

Aftalen giver advokatfirmaet mulighed for at kunne tilbyde lavere priser og konkurrere mod firmaer i Manchester i England, hvor Convex Capital også har kontor, lyder det fra Rosenblatts direktør Nicola Foulston ifølge Legalweek. Samtidig vil firmaet bruge sin nye tilstedeværelse i Manchester til at skabe en ny business hub, hvorfra Roseblatt kan tilbyde sine nye services.

Rosenblatt skal af med 22 mio. pund for rådgivningsfirmaet.

(Rettet 17. september kl. 13.10: Det fremgik tidligere af artiklen, at Rosenblatt er et amerikansk firma, men det er et britisk firma.)

M&A-rådgivere mister partner

Britiske rådgivere hiver rekordoverskud hjem  

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier