AdvokatWatch

M&A-rådgivere mister partner

Virksomheden FIH Partners, der rådgiver i forbindelse med køb og salg af virksomheder, mister ved udgangen af september en partner, skriver Børsen. Der er ikke planer om at tage en ny partner ind.

I 2018 trak partnerne 62 mio. kr. ud i udbytte, som de delte imellem sig, skriver Børsen. | Foto: Pexels

Danske FIH Partners, der rådgiver i forbindelse med køb og salg af virksomheder, mister ved udgangen af september en partner. Det er M&A-rådgiveren Peter Duedahl Sørensen, der har valgt at træde ud af FIH Partners for at blive selvstændig investor.

Det skriver Børsen.

Han har været en del af virksomheden siden 2006 og har bl.a. siddet med som rådgiver, da EQT solgte Færch Plast til amerikanske Advent International i 2017, og da Gjørup-familien besluttede at sælge Top-Toy til EQT.

"I april talte jeg op, at jeg havde rådgivet på 50 gennemførte virksomhedshandler i min karriere, og så tænkte jeg, at det var et udmærket tidspunkt at gøre status," siger Peter Duedahl Sørensen til Børsen.

Selv om FIH Partners mister en af partnerne, "rokker det ikke ved virksomhedens drift", fortæller ledende partner og nuværende bestyrelsesformand, Kim Bøttkjær, til avisen. Partnerkredsen tæller syv rådgivere, når Peter Duedahl Sørensen forlader selskabet, og der er ikke planer om at tage en ny partner ind.

Der er hård konkurrence på det lukrative M&A-marked, hvor mange advokater også er til stede i de store handler. Omsætningen hos FIH Partners faldt 38 pct. fra 2017 til 2018 og gik dermed fra ca. 208 mio. kr. i 2017 til ca. 128 mio. kr. i 2018, viser seneste regnskab. Årets resultat efter skat landede på knap 43 mio. kr. mod et overskud på godt 66 mio. kr. året før – svarende til et fald på ca. 35 pct.

I 2018 trak partnerne 62 mio. kr. ud i udbytte, som de delte imellem sig, skriver Børsen. FIH Partners blev grundlagt i 2006 af bl.a. Oscar Mosgaard og Kim Bøttkjær.  

M&A-rådgivere rykker til New York: Vil have del i boomende vindmarked

Svært år sender M&A-rådgivere tilbage på top- og bundlinje

M&A-rådgivere skifter topchef 

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier