AdvokatWatch

Bird & Bird finder ny forretning gennem udstationerede medarbejdere

Udstationering af medarbejdere skal bruges til at skabe ny forretning i det område, hvor medarbejderne kommer hen. Det sker ved aktivt at holde møder med blandt andet ambassader og erhvervsorganisationer. Senest er det sket i Ungarn, og til næste år er det Frankrig.

Landechef for Bird & Bird i Danmark finder nye forretningsmuligheder, når medarbejdere er udstationerede. | Foto: Bird & Bird

Der er ikke så langt fra tanke til handling, når en medarbejder hos Bird & Bird i Danmark får lyst til et udenlandsk eventyr. For med 28 kontorer fordelt i 19 lande ligger verden bogstaveligt talt for fødderne af advokatfirmaets medarbejdere.

”En advokat, der sidder i Paris eller Beijing, er ligeså meget kollega, som en der sidder er i København. Det gør selvfølgelig, at muligheden for at blive udstationeret eller tage ud og arbejde på de andre kontorer er meget nemmere, fordi det i virkeligheden er vores egne kontorer, vi sidder på,” siger Casper Moltke-Leth, landechef for Danmark, til AdvokatWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fem byretter tager nu digitalt skridt med ny skifteportal

Ny digital skifteportal, der tirsdag lanceres i fem pilotretter, skal modernisere og forenkle det administrative arbejde med dødsboer. ”Vi har helt klart et efterslæb med digitalisering i domstolene,” lyder det fra it-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier