AdvokatWatch

Fremgang hos Bird & Bird i Danmark

Det internationale advokatfirmas danske samarbejdspartner udtrykker tilfredshed med resultatet, der også kommer ejerkredsen til økonomisk gavn.

Advokatfirmaet Bird & Bird, der i Danmark oplyser at have knap 40 medarbejdere, løftede bruttofortjensten med godt 12 pct. til 26,6 mio. kr. i seneste regnskab. I lighed med andre firmaer i rådgiverbranchen fordeles hele beløbet som personaleomkostninger og aktionærvederlag, hvilket efterlader bundlinjen med et rundt nul, viser regnskabet, der er afsluttet med udgangen af april.

Direktionen udgøres af Casper Moltke-Leth, og i ledelsesberetningen hedder det, at ledelsen anser årets resultat for tilfredsstillende.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier