AdvokatWatch

Verdens største advokatfirma åbner nyt kontor i Europa

Advokatfirmaet Kirkland & Ellis er vokset markant på omsætningen og åbner nu for anden gang kontor i Europa. Danske Accura samarbejder med firmaet og har lige nu en fuldmægtig udstationeret ved Kirkland & Ellis' New York-kontor.

Kirkland & Ellis er vokset 57 pct. siden 2013 og er nu verdens største advokatfirma med en omsætning på 3,165 mia. dollar, svarende til omkring 20 mia. kr. | Foto: PR-foto

Det globale advokatfirma Kirkland & Ellis kan snart markere sig endnu et sted på landkortet – denne gang i Paris, Frankrig. Firmaet afventer lige nu godkendelse af Paris' Bar Association, men kontoret åbner, så snart godkendelsen træder i kraft, skriver branchemediet Law.com.

Kirkland & Ellis har hovedkontor i Chicago, men råder ellers over 15 kontorer i verden herunder ni i USA. Det er dog kun advokatfirmaets andet kontor i Europa. Det første blev etableret i München, Tyskland, i 2005, hvor der på nuværende tidspunkt er 15 partnere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der udspillede sig i denne uge et trekantsdrama med historier om, at Kammeradvokaten går efter vækst med ny partner fra Accura, der samtidig har kapret over 20 rådgivere fra Bech-Bruun, som nu går i krig med Kammeradvokaten i spektakulær udbyttesag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier