AdvokatWatch

Egmonts jurister rådgav selv ved opkøb

Juristerne i mediekoncernen Egmont har selv klaret papirarbejdet i forhold til opkøbet af det svenske selskab Royal Design Group.

"Det er med afstand vores største opkøb nogensinde," siger Torsten Bjerre Rasmussen, adm. direktør for Egmont Publishing, til Børsen. | Foto: PR/Egmont

Mediekoncernen Egmont har ifølge Børsen købt svenske Royal Design Group, som driver nethandel med blandt andet møbler og bo­li­gin­te­r­i­ør. Opkøbet skriver sig ind i en række af store virksomhedshandler denne vinter.

Men hvor det i de fleste andre tilfælde har betydet travlhed for advokathusenes M&A-afdelinger, er det imidlertid ikke tilfældet her. Tre hoveder fra Egmonts egen juridiske afdeling har selv taget sig af det juridiske arbejde, oplyser pressechef Jesper Eising til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier