AdvokatWatch

Facilitator bag hvidvasknetværk oplever øget efterspørgsel efter sparring

Stigende fokus på compliance og voksende afdelinger til hvidvaskbekæmpelse har fået Finanssektorens Uddannelsescenter til at facilitere et hvidvasknetværk. Hvidvask og terrorbekæmpelse er ikke et konkurrenceparameter for virksomhederne, så man deler gerne erfaringer, lyder det.

"Hvidvask og terrorbekæmpelse er blevet meget stort og mere specialiseret. Det omfatter alle ender af det at drive pengeinstitut i dag. Men det er ikke ensbetydende med, at man har svaret på alle opgaver eller problemer," siger Line Bagger Bendix, der er Afdelingschef i Finanssektorens Uddannelsescenter. | Foto: PR / Finanssektorens Uddannelsescenter

Bekæmpelse af hvidvask og terrorfinansiering er blevet et større og mere specialiseret område i finansbranchen. Som ene ekspert på områderne i en organisation kan man dog komme til at stå alene med en række svære spørgsmål.

Det var en af grundene til, at man i Finanssektorens Uddannelsescenter valgte at oprette et hvidvasknetværk i branchen for to år siden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier