AdvokatWatch

To advokaters selskab har ejendomme for over en milliard i den jyske provins

To venner og advokater med blandt andet en fortid hos Kromann Reumert investerer i jyske provinsbyer. Her tjener de mere på at drifte ejendomme end i København. "Vi har tjent vores penge på lejeindtægter," siger en af ejerne.

"Vi er gået ind i en branche, der er meget tung på kapital, så det har taget nogle år at nå hertil," siger Tomas Kjær Andersen (tv.), der sammen med Bo Svenningsen (th.) ejer og driver Bo-To Ejendomme. | Foto: PR / Bo-To Ejendomme

Tomas Kjær Andersen og Bo Svenningsen startede med én udlejningsejendom i Vejle i 2003. Siden er porteføljen vokset støt, og i dag er de to venner blevet seriøse spillere på ejendomsmarkedet i Jylland med 1200 lejemål og en samlet ejendomsværdi på 1,3 mia. kr.

"Vi er gået ind i en branche, der er meget tung på kapital, så det har taget nogle år at nå hertil. Vi har ikke haft penge med hjemmefra, og vi har ikke spekuleret i ejendomssalg. Vi har tjent vores penge på lejeindtægter," siger Tomas Kjær Andersen til EjendomsWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Telefonerne er blevet stille hos boligadvokater

Der bliver solgt færre boliger, og det kan mærkes i advokatkontorerne. ”Heldigvis har jeg ikke et dyrt, forkromet kontor på Kongens Nytorv,” siger Mette Krog med egen forretning i den sjællandske by Borup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier