AdvokatWatch

Advokat for dansk designer i kopisag: "Det her er groft"

Designer Mette Ditmer mener, at Jysk har kopieret fire produktserier. Hendes advokat siger, at der er tale om systematisk kopiering, men Jysk afviser at have kopieret designeren.

"Helt overordnet tager vi afstand fra at kopiere andres produkter," siger kommunikationschef i Jysk, Rune Jungberg Pedersen. | Foto: Sebastian Buur Gunvald/ERH

Designer Mette Ditmer mener, at Jysk har kopieret fire produktserier fra hendes firma Mette Ditmer Design, skriver Børsen. Ifølge hendes advokat Johan Løje har fogedretten i en kendelse afgjort, at det er sandsynliggjort, at der er tale om en krænkelse af markedsføringsloven.

"Det her er groft. Det her er systematisk. Man har taget 12 produkter fra fire forskellige serier, hvoraf nogen er kopieret stort set identisk, mens der er ændret en lille smule på nogle andre, men der er ikke skyggen af tvivl om, at vi taler om en krænkelse af markedsføringsloven. Problemet er, at vi ikke har nogen anelse om, hvor meget de har solgt, eller hvor længe det har stået på," siger Johan Løje til Børsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier