AdvokatWatch

Chef forlader PWC for at blive inhouse-advokat: Skal ikke længere bruge tid på salg

Paw Anthony Nyby forlader en chefstilling i PWC for at blive en del af advokatholdet hos Topdanmark. Over for AdvokatWatch begrunder han skiftet med de faglige opgaver, der følger med. (Opdateret)

Ifølge Paw Nyby frigør skiftet ham fra at lave opsøgende salgsarbejde. | Foto: PR

Selv om Paw Anthony Nyby absolut ikke var utilfreds med sit job som chef hos PWC, hvor han var en del af konsulent- og revisionshusets team, som stod for både den eksterne og interne implementering af EU's persondataforordning (GDPR), så trak det alligevel i ham, da han så et jobopslag fra Topdanmark, der søgte en advokat med flair for it-ret.

Nu her et par måneder senere er han ansat i forsikringsselskabet, og da AdvokatWatch fanger ham for at spørge ind til bevæggrundene for skiftet, fremhæver han fraværet af opsøgende salgsarbejde som et væsentligt argument.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier