AdvokatWatch

Inhouse-advokat gennem 12 år: "Opgaver bliver skåret bedre til hvis jeg gør det"

Advokat og koncernjuridisk direktør hos Stark-kæden Laurits Anton Jørgensen, savner ikke at gå i retten og påtage sig sager. Han glæder sig tværtimod over at være blevet en integreret del af en kommerciel forretning, siger han til AdvokatWatch. Flere vælger at gå inhousevejen, og Danske Advokater mener, at det øger presset på advokathusene.

Laurits Anton Jørgensen, koncernjuridisk direktør og advokat i Stark Group, savner ikke at have et debiteringskrav. I dag er han bl.a. ansvarlig for at implementere Stark-koncernens strategier på tværs af landegrænserne. | Foto: Thomas Tolstrup

For advokat og koncernjuridisk direktør i Stark Group Laurits Anton Jørgensen har det aldrig været drømmen at klatre op ad advokatbranchens karrierestige og tage rejsen fra fuldmægtig til partner i et stort advokathus.

"Da jeg kom ud som ekstern advokat, fandt jeg ret hurtigt ud af, at jeg nok ikke skulle være ekstern advokat resten af livet. Det her med hele tiden at have et debiteringskrav og hele tiden have konflikten mellem at tjene penge og samtidig levere det bedste produkt er ikke lige mig," lyder det fra Laurits Anton Jørgensen, som i 2007 fik sin advokatbestalling i det hedengangne Bang+Regnarsen Law Firm, der i dag er fusioneret med Njord.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier