AdvokatWatch

DI er landets 19. største advokathus: "Vi er sublime på ansættelsesret"

Dansk Industri (DI) er vokset i antallet af advokater og svarer til at være det 19. største firma i Danmark målt på advokater. Ifølge vicedirektør er det hovedsageligt ansættelsesret, erhvervsorganisationens advokater og jurister beskæftiger sig med. Konkurrencen fra advokatfirmaerne er øget, siger hun til AdvokatWatch.

Dansk Industri rundede tidligere på året 75 juridiske medarbejdere eksklusive studentermedhjælpere. Ifølge vicedirektør beskæftiger hovedparten sig med ansættelsesret og møder stigende konkurence fra de tradtionelle advokatfirmaer. | Foto: Colourbox

Hvis DI var et advokatfirma, så ville erhvervsorganisationens med sine 47 advokater være landets 19. største firma, viser tal fra Advokatnøglen, som AdvokatWatch har opgjort.

Ifølge Sanne Stadil, som er vicedirektør i DI med ansvar for erhvervsorganisationens juridiske speciale, ansættelsesret, så har der været en kraftig oprustning i antallet af juridiske medarbejdere i løbet af de seneste år, som kulminerede tidligere på året, da DI rundede 75 jurister.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

En advokat blev i denne uge varetægtsfænglset for hvidvask. Derudover bød ugen blandt andet på historier om en strid mellem en byret og anklagemyndighed, mens Danske Advokaters nye formand meldte sig ind i samfundsdebatten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier