AdvokatWatch

Medie: Tidligere topchef i Danske Bank får udeblivelsesdom i hvidvaskretssag

Retten i Lyngby har angiveligt dømt Thomas Borgen til at betale 74 investorer erstatning for hvidvasksagen i Danske Bank, fordi hans advokater havde afleveret et mangelfuldt dokument. Sagen er dog blevet genoptaget, oplyser hans advokater.

Thomas F. Borgen var topchef i Danske Bank, men måtte forlade jobbet på grund af bankens store hvidvasksag. | Foto: Jonas Olufson

For en kort stund blev Danske Banks tidligere topchef, Thomas F. Borgen, dømt til at betale erstatning til 74 internationale investorer, som har sagsøgt ham personligt for at få erstatning for hvidvasksagen.

Det skriver Frihedsbrevet, der har været en tur ved Retten i Lyngby for at læse dommen, der er en såkaldt udeblivelsesdom, fordi det påstandsdokument, Thomas Borgens advokater, Peter Schradieck og Jimmy Skjold Hansen fra advokatfirmaet Plesner, ifølge retten ikke levede op til retsplejeloven.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Mindre advokatkontor lukker

Det københavnske advokatfirma Adlex Advokater er ophørt pr. 1. oktober. Medstifter kaster sig over andre forretninger, mens en anden advokat fortsætter i eget navn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier