AdvokatWatch

Støjberg tropper op med højtprofilerede advokater til første dag i Rigsretten

Skal Ingers Støjbergs retssag transmitteres i tv? Og er det en skærpende omstændighed at misinformere Folketinget om sin egen problemsag? Det er nogle af spørgsmålene, når Rigsretten for første gang i dette århundrede træder sammen fredag.

Fredag træder Inger Støjberg ind i løvens hule, når den tidligere udlændingeminister skal møde til det første retsmøde i en historisk rigsretssag. Her skal to hold af advokater kæmpe for at overbevise i alt 26 dommere om straf eller frifindelse i sagen om adskillelsen af unge asylpar. | Foto: Jens Dresling

Inger Støjberg er en af landets mest kendte politikere.

Elsket af nogle, hadet af andre.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier