Partner hos Kromann Reumert bliver fast kurator ved Sø- og Handelsretten

Leder af Kromann Reumerts afdeling for insolvens og rekonstruktion i København indlemmes fra årsskiftet i den eksklusive klub. Samtidig slipper mangeårig partner det eftertragtede hverv. (Opdateret)
Teis Gullitz-Wormslev, der er uddannet jurist fra Københavns Universitet i 2002, har tilbragt hele sin karriere i Kromann Reumert. | Foto: Kromann Reumert / Pr
Teis Gullitz-Wormslev, der er uddannet jurist fra Københavns Universitet i 2002, har tilbragt hele sin karriere i Kromann Reumert. | Foto: Kromann Reumert / Pr

Teis Gullitz-Wormslev, der er partner og leder af Kromann Reumerts afdeling for insolvens og rekonstruktion i København, er pr. 1. januar 2024 udpeget som fast kurator ved Sø- og Handelsretten for en femårig periode.

Det oplyser Kromann Reumert på sin hjemmeside.

Samtidig opgiver advokatfirmaets mangeårige partner Marianne Philip sit sæde blandt kuratorerne i Danmarks største skifteret. Det har hun haft siden 1989, fremgår det.

På Linkedin skriver Teis Gullitz-Wormslev, der også er medlem af Gældsstyrelsens kuratorpanel, at han er ”meget glad og stolt over denne udpegning og tilliden fra Sø- og Handelsrettens skifteret”. 

Han er dog ikke den eneste advokat, der kan juble over at få foden indenfor. Det samme kan Anders Bendtsen, der er partner i advokatfirmaet Lind.

”Jeg er meget glad og ikke mindst stolt over at kunne oplyse, at Sø- og Handelsrettens skifteret har udpeget mig som fast kurator (fast medhjælper) for en femårig periode. Dette pr. 1. januar 2024,” skriver han på Linkedin.

Der er i øjeblikket 17 faste kuratorer ved Sø- og Handelsretten, fremgår det af rettens hjemmeside.

De såkaldte kuratorpaneler, herunder ved Sø- og Handelsretten, svækker ifølge konkurrencemyndighederne konkurrencen på milliardmarkedet for konkurser, og i sin rapport om konkurrencen i advokatbranchen, der blev offentliggjort i januar 2021, lagde Konkurrencestyrelsen op til at ryste posen på området.

(Opdateret kl. 15:10 med oplysning om, at Anders Bendtsen også er blevet udpeget som fast kurator.)

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også