AdvokatWatch

Kammeradvokaten og Advokatnævnet slår hårdt fra sig i Bech-Bruun-sag

Danske Advokaters påstande er ”fuldkommen ude af proportioner” og ”en overdrivelse”, lyder det fra Advokatnævnet og Kammeradvokaten i Bech-Bruun-sag, der mandag lander i Højesteret. Fronterne er trukket hårdt op, viser sagens processkrifter.

"Danske Advokaters udlægning af Østre Landsrets dom er en overdrivelse af, hvor vidtgående et konflikttjek skal være, når advokater påtager sig uvildige advokatundersøgelser,” skriver Kammeradvokat-partnerne Boris Frederiksen (billedet) og Steffen Sværke i deres påstandsdokument. | Foto: PR

Parterne står stejlt over for hinanden, inden Højesteret på mandag skal agere slagmark for et brutalt opgør mellem nogle af advokatbranchens tungeste profiler.

Bech-Bruun vil renses i sagen, hvor advokatfirmaet er dømt for inhabilitet i forbindelse med skandalen om svindel med udbytteskat. Skatteministeriet og Advokatnævnet står fast på, at Bech-Bruun klart har overtrådt reglerne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

En advokat blev i denne uge varetægtsfænglset for hvidvask. Derudover bød ugen blandt andet på historier om en strid mellem en byret og anklagemyndighed, mens Danske Advokaters nye formand meldte sig ind i samfundsdebatten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier