AdvokatWatch

Flere advokatfirmaer retter fokus mod iværksættere og potentielle milliardsucceser

Advokatfirma var med, da dansk succeshistorie blev solgt i milliardhandel, og generelt har advokater blikket rettet mod startups, hvor de lokker med gratis rådgivning. Men er der tale om gode gerninger, eller skal det kunne mærkes på bundlinjen?

Virksomheden Sybo Games, der står bag mobilspillet Subway Surfers, blev for nyligt solgt i en milliardhandel. Bech Bruun har haft dem som klienter siden 2013 og var med som rådgivere, da handlen gik igennem. | Foto: Anders Rye Skjoldjensen

Advokaterne fra Bech-Bruun stiftede bekendtskab med Sybo Games, der står bag mobilspillet Subway Surfers, ved lidt af en tilfældighed, fordi en ansat i huset kendte startup-virksomhedens nyansatte direktør.

Det var tilbage i 2013, og dengang var der tale om et mindre og ”uorganiseret firma”, der sad inde med et par skattespørgsmål i forbindelse med, at der skulle lanceres et nyt spil.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

En advokat blev i denne uge varetægtsfænglset for hvidvask. Derudover bød ugen blandt andet på historier om en strid mellem en byret og anklagemyndighed, mens Danske Advokaters nye formand meldte sig ind i samfundsdebatten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier