AdvokatWatch

Beklagelse preller af på advokater: Ulovlige aflytninger har "slået skår i tilliden"

Kriminalforsorgen beklager, at ti advokater er blevet ulovligt aflyttet, men det betyder ”på ingen måde, at der er tale om et afsluttet kapitel”, siger forsvarsadvokaternes formand. Berørt advokat savner fortsat svar og fastholder politianmeldelse.

”Hvis det viser sig, at det er den alvorlige udgave at problemet, så har jeg svært ved at se andet, at det må være et kæmpe tillidsbrud," siger forsvarsadvokat, der har indgivet en politianmendelse på bagggrund af sagen. | Foto: Joachim Adrian

I en ny redegørelse bekræfter og beklager Kriminalforsorgen aflytning af advokater og klienter – men tilliden til myndigheden har allerede lidt et knæk, og en række ubesvarede spørgsmål består.

Sådan lyder det fra forsvarsadvokater, efter Kriminalforsorgen i sidste uge offentliggjorte en længe ventet undersøgelse, hvor det konkluderes, at ti advokater og seks bistandsværgers opkald med klienter er blevet ulovligt aflyttet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier