AdvokatWatch

Ti advokaters samtaler med indsatte er blevet aflyttet

Kriminalforsorgen beklager over for advokater, der har fået aflyttet fortrolige samtaler med indsatte klienter. I alt er ti advokater og seks bistandsværgers opkald blevet aflyttet, viser undersøgelse.

”Det er en virkelig skidt sag, og jeg forstår udmærket de frustrationer, det skaber hos de berørte advokater, bistandsværger og indsatte,” udtaler direktør i kriminalforsorgen, Ina Eliasen, i en pressemeddelelse. | Foto: Joachim Adrian

Ti advokater og seks bistandsværgers opkald er blevet aflyttet, konkluderer Kriminalforsorgen i en undersøgelse af telefonsamtaler med indsatte i lukkede fængsler.

Undersøgelsen, der blev sat i gang i marts, da det kom frem, at Kriminalforsorgen havde optaget fortrolige samtaler mellem forsvarere og deres klienter, viser dog, at ”intet tyder på, at oplysninger fra samtaler er udvekslet med andre myndigheder”, skriver Kriminalforsorgen i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier