AdvokatWatch

Medie: PWC kaprer juridisk frontfigur fra Deloitte

Partner og leder af revisions- og rådgivningsfirmaet Deloittes juridiske afdeling i København rykker sammen med flere ansatte til konkurrenten PWC, skriver Insidebusiness.

PWC vil ligesom de andre store revisions- og konsulenthuse vokse sig større på det juridiske område. | Foto: PWC / PR

I bestræbelserne på at æde sig ind på markedet for juridiske ydelser opruster PWC, mens revisionshuset samtidig svækker en stor konkurrent i Deloitte.

Det er således lykkedes PWC at kapre Ulrik Laustsen, partner og chef for Deloittes juridiske afdeling i København, skriver Insidebusiness.

Tre andre ansatte fra Deloittes juridiske afdeling skifter også til PWC, erfarer mediet. PWC ønsker ikke at kommentere oplysningerne, mens Deloitte og Ulrik Laustsen ikke er vendt tilbage på Insidebusiness’ henvendelser.

PWC står, som AdvokatWatch løbende har beskrevet, ligesom de øvrige store revisions- og rådgivningsvirksomheder Deloitte, EY og KPMG på spring for at vinde terræn på advokaternes hjemmebane.

Mens PWC, Deloitte og EY har etableret egentlige juridiske afdelinger, er KPMG gået anderledes til værks med oprettelsen af et selvstændigt advokatfirma under navnet KPMG Law Advokatfirma.

Der er i dag mere end 20 ansatte i PWC’s juridiske afdeling, som har folk siddende i både Hellerup og Aarhus.

Tidligere advokat bliver partner i EY

Revisionskæmper fordobler juridiske afdelinger og vil vokse yderligere

PWC opbygger juridisk afdeling i Jylland med Gorrissen-advokat i spidsen

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Den længe ventede beretning fra Minkkommissionen løb med rampelyset, men ugen bød også på historier om blandt andet nye advokatetiske regler, et tørlagt marked for børsnoteringer og en ny udbudslov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier