AdvokatWatch

Formand fratræder i ombrust ejendomsfond: Garvet advokat overtager roret

Sys Rovsing er hyret som ny formand i erhvervsdrivende fond, hvor forgængeren og dennes søn har tjent millioner på fondens investeringer. Bestyrelsen har samtidig hentet ekstern advokatbistand, der blandt andet skal undersøge ”fondens habilitetsforhold”.

Sys Rovsing, medstifter af advokatkontoret Rovsing & Gammelfjord, er ny formand for Aage Bangs Fond, hvor EjendomsWatch har afdækket tvivlsomme millionhonorarer til den tidligere formand og dennes søn. | Foto: PR / Rovsing & Gammeljord

Advokat Torben Heding Andersen er fratrådt som bestyrelsesformand i Aage Bangs Fond, hvor han sammen med sønnen Morten Heding Andersen har tjent millioner af kroner på fondens investeringer i ejendomme og aktier.

Den erhvervsdrivende fond, der har aktiver for en kvart milliard kroner, har den 20. februar 2022 udvidet bestyrelsen med et nyt medlem, der samtidig overtager formandskabet: Den tidligere formand for Advokatrådet og mangeårige partner i Bech-Bruun, Sys Rovsing, der i dag er partner i advokatkontoret Rovsing & Gammelfjord.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier