AdvokatWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

Advokater, der er far og søn, har modtaget millioner fra fond, siden faren blev formand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven og advokatregler.

Aage Bangs Fonds største aktiv er ejendommen Østergade 27 på Strøget i København, der i seneste regnskab er opgjort til 163 mio. kr. Formandens søn står i spidsen for et stort renoverings- og forbedringsprojekt af ejendommen. | Foto: Google

Advokaterne Torben og Morten Heding Andersen, der er far og søn, har i de seneste år tjent millioner af kroner i den erhvervsdrivende fond Aage Bangs Fond.

Siden 2017, hvor Torben Heding Andersen blev bestyrelsesformand, og Morten Heding Andersen overtog posten som adminstrator for fonden, har de to advokater modtaget i omegnen af seks mio. kr. for diverse ydelser, foruden et årligt bestyrelsesvederlag på 80.000 kr. Det fremgår af fondens årsregnskaber.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kom politisk fokus på uklar advokatregning i stort anlagt erstatningssag mod Bech-Bruun i denne uge, der også bød på historier om blandt andet advokatbranchens ledelseshovedbrud og specialistområdet for sager om børnebortførelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier