Advokat med bødehistorik sidder i advokaternes eget klagenævn

Advokat med fire bøder fra Advokatnævnet i bagagen dømmer andre i selv samme nævn.
Søren Vasegaard Andreasen, der er advokat og partner i Paragraf Advokaterne i Østjylland, fik plads i Advokatnævnet i juni. | Foto: Colourbox
Søren Vasegaard Andreasen, der er advokat og partner i Paragraf Advokaterne i Østjylland, fik plads i Advokatnævnet i juni. | Foto: Colourbox

Advokat Søren Vasegaard Andreasen fik i juni plads i Advokatnævnet på trods af en fortid med flere bøder fra samme nævn, skriver Frihedsbrevet.

Advokaten, der ifølge Frihedsbrevet ikke har ønsket at udtale sig, fik tildelt fjerde bøde i oktober efter at have siddet fire måneder i nævnet, der uddeler bøder for brud på god advokatskik.

Heller ikke Advokatsamfundets generalsekretær, Andrew Hjuler Crichton, ønsker at stille op til interview i sagen, men skriver til Frihedsbrevet, at Advokatrådet vil se på sagen.

"Det sker heldigvis sjældent, men vi vil på baggrund af den konkrete sag tage en drøftelse i Advokatrådet," lyder det fra generalsekretæren.

En af bødesagerne omhandler en tvist, hvor Søren Vasegaard Andreasen, der er ejer af det jyske advokatfirma Paragraf Advokaterne, truede en modpart med at indberette personen til RKI, der er et register for dårlige betalere.

Østjysk advokat: Mellemstore advokatfirmaer rækker ud i vores område

Coronakrisen får østjysk advokatægteskab til at smuldre efter halvt år 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også