AdvokatWatch

Ny advokatordning skal sikre færre tvister i forbindelse med rådhusbyggeri

Lundgrens skal rådgive lokale virksomheder i Vordingborg, der gerne vil byde ind på byggeriet af nyt rådhus. Den kommunale advokatordning skal blandt andet give færre tvister i forbindelse med byggeriet.

Lundgrens skal bistå lokale virksomheder i Vordingborg, der gerne vil arbejde på byggeriet af byens nye rådhus. | Foto: PR

Vordingborg Erhverv, der er et samarbejde mellem kommunen og den lokale erhvervsforening, har oprettet en advokatordning og hyret Lundgrens ind til at rådgive bygge-og anlægsvirksomheder fra Vordingborg-området, der vil være underentreprenører på byggeriet af byens nye rådhus, skriver Sjællandske Medier.

De lokale virksomheder skal hyres ind af hovedentreprenøren på byggeriet GVL, men ifølge Vordingborg Erhverv kan det være en stor opgave for de mindre firmaer, der derfor nu kan få hjælp til blandt andet udarbejdelsen af kontrakter.

"Vi vil gerne rådgive og hjælpe virksomhederne til at være så professionelle som muligt i forhold til aftalerne, de indgår med hovedentreprenøren. Blandt andet gennem rådgivning så de er klar over, hvilke aftaler de indgår, for at undgå misforståelser eller i værste fald tvister, der kan ende i en retssag," siger erhvervsudviklingschef i Vordingborg Erhverv, Thorsten Gregersen, til Sjællandske Medier.

De lokale virksomheder kan få støtte til advokatbistand i forbindelse med udarbejdelsen af kontrakter og i forbindelse med indgåelsen af en eventuel endelig entrepriseaftale.

Bygherre snubler igen i advokatjagt – millionudbud må på ny gå om efter fejl

Flere advokatfirmaer vinder udbud af nyt coronatiltag for pressede virksomheder

Mere fra AdvokatWatch

Fortsat godt gang i ejendomsmarkedet

Ejendomsadvokater kan glæde sig over, at volumen for professionelle ejendomshandler i årets første seks måneder ifølge nye tal næsten er på niveau med samme periode i 2021, der slog alle rekorder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier