AdvokatWatch

Flere advokatfirmaer vinder udbud af nyt coronatiltag for pressede virksomheder

Der er forretning og nye klienter at hente, lyder det fra flere af de i alt 16 advokatfirmaer, der har trukket sig sejrrigt ud af kampen om at komme på ny rammeaftale med statslig enhed, som hjælper virksomheder i modgang.

Lukkede butikker har været hverdag under coronakrisen, som har sendt dele af erhvervslivet til tælling. Derfor har Early Warning, der hjælper virksomheder i krise, fået en ekstrabevilling, som blandt andet går til advokatbistand. | Foto: Ernst van Norde

Med en spritny ekstrabevilling i hånden som følge af coronakrisen har Early Warning, der hjælper virksomheder i krise, for første gang gennemført et advokatudbud.

Der er indgået 23 rammeaftaler med i alt 16 advokatfirmaer fordelt på de forskellige regioner. Bevillingen gælder 200 vouchers, som dækker fire timers juridisk rådgivning, til 8000 kr. stykket, hvilket vil sige, at den samlede pulje lyder på 1,6 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier