AdvokatWatch

Dansk venturebranche i hopla i 2021 – advokater red også med på bølgen

Den danske venturebranche har i løbet af fem år mere end tidoblet sine investeringer i startups, fremgår det af netop offentliggjort rapport. Det har kunnet mærkes i advokathusene, der har haft travlt i årets løb.

Venturefondene har i 2021 kurs mod et rekordhøjt niveau. Det fremgår af en rapport fra brancheorganisationen Aktive Ejere, som blev lanceret i forbindelse med "Topmødet 2021”, hvor medlemmer og aktører i branchen mandag og tirsdag var samlet på Marienlyst Strandhotel i Helsingør. | Foto: Henrik Tüchsen

De danske venturefonde pumper langt flere milliarder i startups end for blot få år tilbage, og fondene har i 2021 kurs mod et rekordhøjt niveau –  en udvikling, de danske advokatfirmaer har nydt godt af i årets løb.

Brancheorganisationen Aktive Ejere har netop offentliggjort en aktivitetsrapport fra 2020/2021, som viser, at startups i Danmark i 2016 rejste ca. 800 mio. kr. fra venturefonde; et tal der både i 2019 og 2020 steg til 3,9 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier