AdvokatWatch

Forbrugerombudsmand overvejer at gå ind i omstridt fildelingskompleks

Forbrugerombudsmanden vil nu undersøge, om der kan være borgere, der har indgået forlig, som kan have ret til erstatning i forbindelse med omfattende sagskompleks, hvor advokatfirmaet Njord på vegne af sine klienter har rejst krav mod tusindvis af danskere.

Bagmandspolitiet, der holder til på Kampmannsgade i København, sigtede mod slutningen af sidste år advokatfirmaet Njord for groft bedrageri i forbindelse med det ombruste sagskompleks. | Foto: Lars Krabbe

Forbrugerombudsmanden kan være på vej på banen i et omdiskuteret sagskompleks om ulovlig download af film og opfordrer i en Facebook-gruppe borgere, der er blevet stævnet af Njord, til at melde ind med eksempler på sager, hvor de har indgået forlig.

"Forbrugerombudsmanden vurderer nu, om der er grundlag for at tage sager op til nærmere behandling i det såkaldte fildelingskompleks. Særligt vil vi undersøge spørgsmålet, om der kan være forbrugere, der har indgået forlig, som kan have ret til erstatning," lyder det ifølge branchemediet K-News.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier fra AdvokatWatch

Bech-Bruuns økonomidirektør Martin Riber Povlsen stjal rampelyset i denne uge, da han som den seneste af en række profiler forlod advokatfirmaet. Derudover bød ugen på historier om blandt andet droppet sigtelse mod Njord og ny chef for Bruun & Hjejle.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier