AdvokatWatch

DLA Piper-ansatte verden over finder sammen om LGBTQ+-rettigheder i netværk

I DLA Piper samles LGBTQ+-personer og allierede i internationalt netværk for at mindske diskrimination og støtte steder i verden, hvor "der ikke udvises tilstrækkeligt frisind og tolerance".

Demonstranter protesterer mod den ungarske premierminister Viktor Orban og den seneste anti-LGBTQ-lov i Budapest, Ungarn, 14. juni 2021. | Foto: Marton Monus/REUTERS / X07451

I flere lande afholdes der en årlig Pride ligesom det er tilfældet i København disse uger. Men det er langt fra alle steder i verden, hvor der "udvises tilstrækkeligt frisind og tolerance", som DLA Piper-advokat Magnus Gorridsen Fischer beskriver det.

Han er dansk repræsentant og allieret i IRIS, DLA Pipers globale netværk for LGBTQ+-medarbejdere og allierede. Et netværk, der går på tværs af cirka 80 DLA Piper-medlemsfirmaer herunder DLA Piper Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier