AdvokatWatch

DLA Piper styrer fusioneret busselskab igennem første opkøb

Vikingbus, der er en sammenlægning af flere busselskaber, sætter kløerne i fynsk selskab med hjælp fra advokater fra DLA Piper, der også sad med i sidevognen, da den nye storspiller på det danske busmarked blev til.

Fra venstre de fire ejere Lars Larsen (Larsenbus), Carsten Papuga (Papuga), Mogens Pedersen (Egons) og Peter Papuga (Papuga Bus), som går sammen med Polaris i selskabet Vikingbus. | Foto: Vikingbus / Bjarke Ørsted

Selskabet Vikingbus, der er en sammenlægning af flere busselskaber med kapitalfonden Polaris som hovedaktionær, overtager busaktiviteterne i det fynske selskab Vester Skerninge Bilerne, skriver Børsen.

Det markerer det nye selskabs første opkøb, og DLA Piper, der også spillede en rolle i forbindelse med fusionen, som blev godkendt af konkurrencemyndighederne i maj, har på ny haft en finger med i spillet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier fra AdvokatWatch

Bech-Bruuns økonomidirektør Martin Riber Povlsen stjal rampelyset i denne uge, da han som den seneste af en række profiler forlod advokatfirmaet. Derudover bød ugen på historier om blandt andet droppet sigtelse mod Njord og ny chef for Bruun & Hjejle.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier