AdvokatWatch

Advokatsamfundets chef tilfreds trods flertal af mænd i topledelse og centrale udvalg

Kvinderne mister flertallet i nyt advokatråd, ligesom udvalgene under rådet domineres af mænd. Men der er ikke et diversitetsproblem, mener Advokatsamfundets generalsekretær.

"Det bliver meget formalistisk, hvis man går for meget op i, om det tipper lidt den ene eller den anden vej," siger Advokatsamfundets generalsekretær, Andrew Hjuler Crichton, om kønsbalancen i Advokatrådet. | Foto: PR / Morten Holtum

Der står flere mænd end kvinder om kaffemaskinen hos Advokatsamfundet, når der er møder i Advokatrådet eller i de seks centrale udvalg, hvor der netop har været skiftedag.

I det nyvalgte advokatråd, der er Advokatsamfundets bestyrelse, er ni ud af i alt 15 medlemmer mænd. Alligevel er Advokatsamfundets generalsekretær, Andrew Hjuler Crichton, tilfreds.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier fra AdvokatWatch

Bech-Bruuns økonomidirektør Martin Riber Povlsen stjal rampelyset i denne uge, da han som den seneste af en række profiler forlod advokatfirmaet. Derudover bød ugen på historier om blandt andet droppet sigtelse mod Njord og ny chef for Bruun & Hjejle.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier