AdvokatWatch

Forsvarsadvokat arbejder stort set hver dag – ferien er ingen undtagelse

ADVOKATER PÅ SOMMERFERIE: Mette Grith Stage kobler af ved at rejse sydpå, men i år tilbringes ferien i Vejle, fortæller advokaten, der altid arbejder lidt i ferien: "Svært at forklare en varetægtsfængslet klient, at forsvareren ikke er tilgængelig i et par uger."

"Jeg har en knæskade og kan ikke løbe, så da fitnesscentrene lukkede, købte jeg en cykel og er kommet godt i gang med at cykle længere ture, når tiden ellers er til det. Det ser jeg også frem til at skulle i ferien," lyder det fra Mette Grith Stage. | Foto: Privatfoto

Forsvarsadvokat Mette Grith Stage forventer at holde sig beskæftiget hele sommeren med et flytteprojekt, men der bliver også plads til afslapning i sommerhuset.

I en serie på AdvokatWatch fortæller hun og flere andre advokater om, hvordan de kobler af i ferien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier