Horten-partner tager revanche i Frankrig efter coronanedlukning sidste sommer

ADVOKATER PÅ SOMMERFERIE: Advokat Piya Mukherjee ser frem til at kunne rejse igen efter at have fået andet vaccinestik. Hun kobler af ved at sætte autosvar på mailen og luge i sommerhushaven.
Efter sidste års nedlulkning tager advokat Piya Mukherjee revanche og kører med sin mand til den franske ø Ile de Re, hvor hun ser frem til en uge med masser af østers og cykelture. (arkivfoto) | Foto: Shawn Pogatchnik/AP/Ritzau Scanpix
Efter sidste års nedlulkning tager advokat Piya Mukherjee revanche og kører med sin mand til den franske ø Ile de Re, hvor hun ser frem til en uge med masser af østers og cykelture. (arkivfoto) | Foto: Shawn Pogatchnik/AP/Ritzau Scanpix

Oven på rejserestriktioner og coronanedlukning sidste sommer tager advokat og partner i Horten Piya Mukherjee revanche og kører sydpå, hvor ferien blandt andet står på østers og cykelture i det sydfranske.

I en ny serie på AdvokatWatch fortæller hun og flere andre advokater, hvordan de kobler af i ferien.

Hvor meget sommerferie holder du i år?

"Jeg får min 2. vaccination 23. juni og fejrer det (og Sankt Hans aften) med gode venner, og det bliver første dag af min sommerferie på 3½ uger."

Hvad skal du bruge ferien på?

"Jeg plejer at rejse temmelig meget – både privat og arbejdsmæssigt, fordi jeg er involveret i flere internationale organisationer, herunder INSOL Europe (En verdensomspændende sammenslutning af foreninger for revisorer og advokater, der specialiserer sig i insolvens, red.), hvor jeg var præsident fra oktober 2019 til oktober 2020."

"Sidste år blev alle rejseplanerne, herunder i INSOL Europe-sammenhæng, skrinlagt og erstattet af et hav af online begivenheder."

"Her til sommer tager jeg revanche og kører med min mand til Frankrig, hvor vi har lejet et lille hus på Ile de Re i en uges tid. Ser frem til masser af østers og cykelture på øen. Resten af sommerferien tilbringer vi i vores sommerhus i Rågeleje."

Hvordan kobler du af?

"Jeg sætter autosvar på mailen og luger min sommerhushave."

Hvad ser du mest frem til i din ferie?

"At rejse igen!"

"Sidste sommer holdt vi en familiefest i det ”vindue”, der var mellem nedlukninger – her er et udsnit af maden; stort set alle gæster hjalp til med at lave maden og dække bord og frokosten sluttede af med en lille strygerkoncert (jeg er så privilegeret at have flere musikere i familien)." | Foto: PRIVATFOTO
 

Advokater kobler af i ferien – men kunne aldrig drømme om at slukke telefonen 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også