AdvokatWatch

Kammeradvokaten går sammen med legaltech-startup om complianceløsning

Stigende efterspørgsel på løsninger, der giver virksomheder og myndigheder mulighed for at lægge hele complianceapparatet forbundet med at drive hjemmesider ud, får Poul Schmith/Kammeradvokaten til at indgå samarbejde med dansk legaltech-firma.

Advokatfirmaet Poul Schmith/Kammeradvokaten vil sammen med Legal Monster imødekomme efterspørgsel fra kunderne på complianceområdet. | Foto: Ernst van Norde

Det er svært for virksomhederne at holde styr på de mange regler, der gælder for onlinetjenester og hjemmesider, og for at sikre sig, at man som virksomhed ikke begår fejl i forhold til datasikkerhed og samtidig ikke bruger for mange interne ressourcer på det, begynder virksomheder i stigende grad at outsource compliancearbejdet.

Det er i hvert fald den tendens, man ser hos Poul Schmith/Kammeradvokaten, og derfor har advokatfirmaet indgået et samarbejde med den danske legaltech-startup Legal Monster.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier