AdvokatWatch

Njord planter flag i domkirkeby efter utilfredsstillende coronaår

Med nyt kontor i Roskilde vil advokatfirmaet tættere på kunderne i lokalområdet, fortæller ledende partner i forbindelse med 2020-regnskab, der ikke lever op til forventningerne.

"Jeg kan ikke sige, om bedragerisigtelsen vil smitte af på omsætningen, men jo længere det står på, jo værre er det," siger Lars Lokdam, ledende partner i Njord. | Foto: Njord / PR

Advokatfirmaet Njord åbner kontor i Roskilde efter et coronaår, der ramte omsætningen.

Det fortæller ledende partner Lars Lokdam til AdvokatWatch i forbindelse med firmaets 2020-regnskab, som på grund af fusionen med Brockstedt-Kaalund, der officielt blev fuldbyrdet 1. november, kun dækker de første ti måneder af året.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier