AdvokatWatch

Advokatbosser undervurderede svær fusionsproces med uforudsete udfordringer

En måned senere end den oprindelige udmelding er fusionen mellem Njord og Brockstedt-Kaalund en realitet. Det har været en omfattende og udfordrende proces at nå i mål – ikke mindst for medarbejderne i Silkeborg, fortæller de to ledende partnere.

Lars Lokdam, managing partner i Njord (tv.), og Henrik Lyhne, managing partner i Brockstedt-Kaalund, blev overraskede over de mange udfordringer ved en fusion. | Foto: PR

Når medarbejderne fra Njord og Brockstedt-Kaalund møder ind på mandag, vil det endelig være under fælles fane. Det er samtidig kulminationen på en omfattende proces, der ikke har været uden udfordringer, og som bliver en realitet en måned senere end planlagt.

"Jeg havde ikke indset på forhånd, hvor mange udfordringer der er," siger Lars Lokdam, der er en af to ledende partnere i det nye Njord, til AdvokatWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Statsminister Mette Frederiksen (S) udskrev valg, tre advokater genopstiller til Folketinget, og en advokat blev tilkendt 400.000 kr. i en strid om fyring. Sidst, men ikke mindst, fortalte PWC-chef om sats på juridisk rådgivning.

EU om ventetider ved domstolene: Det går ikke

I sin tredje årlige rapport om retssikkerhed udtrykker EU-Kommissionen bekymring for domstolene i Danmark. ”Det er tid til at handle,” mener formanden for Advokatrådets internationale udvalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier