AdvokatWatch

Advokatbosser undervurderede svær fusionsproces med uforudsete udfordringer

En måned senere end den oprindelige udmelding er fusionen mellem Njord og Brockstedt-Kaalund en realitet. Det har været en omfattende og udfordrende proces at nå i mål – ikke mindst for medarbejderne i Silkeborg, fortæller de to ledende partnere.

Lars Lokdam, managing partner i Njord (tv.), og Henrik Lyhne, managing partner i Brockstedt-Kaalund, blev overraskede over de mange udfordringer ved en fusion. | Foto: PR

Når medarbejderne fra Njord og Brockstedt-Kaalund møder ind på mandag, vil det endelig være under fælles fane. Det er samtidig kulminationen på en omfattende proces, der ikke har været uden udfordringer, og som bliver en realitet en måned senere end planlagt.

"Jeg havde ikke indset på forhånd, hvor mange udfordringer der er," siger Lars Lokdam, der er en af to ledende partnere i det nye Njord, til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier