AdvokatWatch

Novo Holdings i milliardopkøb med flere advokatfirmaer ombord

Kromann Reumert har sammen med flere internationale advokathuse leveret juridisk rådgivning til det danske investeringsselskab i forbindelse med opkøb af britisk diagnostikkoncern for 3,5 mia. kr. (Opdateret)

Novo Holdings har trukket på juridisk rådgivning fra flere advokathuse i forbindelse med milliardopkøbet. | Foto: Novo Holdings / PR

Novo Holdings har allerede været flittig med investeringerne i foråret, og nu lukker pengetanken bag Novo Nordisk det første halvår af med en investering af de helt store.

Således oplyser det danske investeringsselskab, at man overtager majoritetsejerskabet hos BBI Group, der har hovedsæde i Wales i Storbritannien, og som har mere end 400 ansatte verden over. Koncernen er en specialiseret leverandør af produkter og ydelser inden for diagnostik og life science og har blandt andre Thermo-Fisher og Merck på kundelisten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier