AdvokatWatch

Moalem Weitemeyer og Lundgrens på hver sin side i trecifret millionhandel

De to advokathuse har hjulpet parterne over målstregen i forbindelse med, at det svenske investeringsselskab Röko overtager det danske tøjmærke Les Deux.

Andreas von der Heide, medstifter og branddirektør i Les Deux, hvis tøj sælges i over 800 butikker i 15 lande. | Foto: Stine Bidstrup/JPA

Advokatfirmaerne Moalem Weitemeyer og Lundgrens har stået på hver sin side af en handel, der sender det danske tøjmærke Les Deux på svenske hænder.

Lundgrens har således bistået stifterne af Les Deux i forbindelse med salget, mens Moalem Weitemeyer har rådgivet det svenske investeringsselskab Röko, som køber 60 pct. af Les Deux.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier