AdvokatWatch

Fynsk advokatfirma henter partner hos storebror

Ideal Advokatfirma i Odense vil styrke ejendomsområdet med ny partner, der kommer fra den lokale konkurrent Focus Advokater.

"Det er en udvidelse af vores forretning både strategisk og fagligt," siger Jesper Altamirano, partner i Ideal Advokatfirma. | Foto: PR

Odenseanske Ideal Advokatfirma monterer et større forretningsben inden for fast ejendom på butikken ved at kapre Thomas Bøgholm hos det noget større fynske advokatfirma Focus.

Thomas Bøgholm, der ifølge sin Linkedin-profil har været partner hos Focus siden 2007, bliver fra 1. juli "en markant styrkelse af vores speciale i fast ejendom", lyder det fra Ideal-partner Jesper Altamirano.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier