AdvokatWatch

Focus fravælger direktør: Kommer ofte til kort i partnerdrevet virksomhed

Der er for mange eksempler på, at en direktør udefra kommer til kort i partnerdrevne virksomheder, mener chef for fynske Focus Advokater, som ved årsskiftet skifter ud i ledelsen. Støtteordning har hjulpet advokatfirmaet gennem coronakrisen.

"Vi sørgede for, at der var penge i krigskassen til at køre videre, hvis der kom et totalt blackout på grund af corona, men det er ikke kommet," siger Tine Seehausen, partner og direktør hos Focus Advokater. | Foto: PR

Mens advokatfirmaer som Lund Elmer Sandager og Skau Reipurth & Partnere hyrer direktører til at stå for den daglige ledelse, holder fynske Focus Advokater fast i en ledelse bestående af advokater.

Det står klart efter en rokade, som betyder, at partner Søren Borregaard 1. januar erstatter partner Jesper Hauschildt i direktionen, som derudover tegnes af partner Tine Seehausen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier fra AdvokatWatch

Bech-Bruuns økonomidirektør Martin Riber Povlsen stjal rampelyset i denne uge, da han som den seneste af en række profiler forlod advokatfirmaet. Derudover bød ugen på historier om blandt andet droppet sigtelse mod Njord og ny chef for Bruun & Hjejle.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier