AdvokatWatch

DLA Piper har fået halveret truppen i ombejlet kuratorpanel

Forhåbningerne er ikke blevet indfriet, lyder det fra ledende partner i DLA Piper, der må overlade andenplads i Gældsstyrelsens kuratorpanel til konkurrent. Kammeradvokaten, som stadig topper listen, har også fået færre advokater på holdkortet.

"Vi har ikke modtaget det antal sager, som vi havde håbet på for to år siden," siger Martin Lavesen, managing partner hos DLA Piper. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Det er stadig Kammeradvokaten, der sætter tonen i Gældsstyrelsens kuratorpanel, mens DLA Piper må overlade andenpladsen til Horten.

Det viser en gennemgang af hele panelet, som AdvokatWatch har foretaget efter en ny ansøgningsrunde i marts, der fostrede omkring 40 nye medlemmer, så antallet af deltagere runder 400.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier